Skip links

När 80 procent inte räcker

Vi tror på comeback, på revansch – och att det ska vara så lätt som möjligt att ta sig tillbaka om du blir sjukskriven eller arbetslös. Med våra försäkringar vill vi minska oron och stressen för vardagsekonomin.

No Worries gör det möjligt att trygga vardagen om du blir sjukskriven eller arbetslös. Med oss kan du försäkra dina boendekostnader, bilutgifter eller vardagens alla utgifter – och det kan göra stor skillnad. Inte minst som A-kassa, inkomstförsäkring och sjukförsäkring ofta bara ger dig max 80 procent av lönen. Med en eller flera försäkringar från No Worries kan du få lika mycket – eller till och med mer – i ersättning som innan du blev sjukskriven eller arbetslös.

Genom att teckna en försäkring för dina utgifter kan du vara säker på att ha råd med bilen, hyran, mobilräkningen och vardagsutgifterna. Våra försäkringar ger dig en viss summa i månaden, skattefritt i upp till ett år per om du blir sjukskriven eller arbetslös. Vi vill hjälpa dig att kunna ta ett djupt andetag, känna hopp och kunna fokusera på det som är viktigt – att bli frisk och hitta det där nya drömjobbet.

Få en tryggare vardag med No Worries – en modern försäkringsförmedlare.